Wat is paarden spiegelen?

Paarden spiegelen uw emotie. Hoe kunnen wij en onze paarden u hierin coachen?

Individuele coaching
Het spiegelend vermogen van een paard geeft je inspiratie. Paarden oordelen niet, ze leven in het nu. Ze voelen energie feilloos aan. Ze scannen  lichaamshoudingen en hebben zeer snel in de gaten of  je voor hen veilig bent om een kudde mee te vormen.
Met de hulp van het spiegelend vermogen van het paard word je jezelf  bewust van jouw gedrag. Door bewustwording kun je veranderen of juist je innerlijke kracht beter inzetten. Zo ervaar je meer geluk.

Voor wie is paarden coaching?

Voor iedereen die benieuwd is en durft te ervaren wat een paard jou kan vertellen.
Heb je een specifieke vraag/probleem dan gaan we samen d.m.v. opdrachten met het paard zoeken en werken naar een oplossing. Paarden spiegelen je gedrag.
Paarden brengen je in contact met je eigen ik. Puur bewustwording van je eigen innerlijke kracht. Door deze bewustwording kun je de belemmerende factoren veranderen. Bij het paard kun je veranderingen meteen toepassen en ervaren wat dit voor effect heeft.

 

Team coaching
Paarden zijn prooi/vlucht en kudde dieren. Ze zijn afhankelijk van de kudde. Om te kunnen overleven zullen ze moeten samenwerken. Ze hebben 1 leider en dat is bij paarden (die in het wild leven) altijd een merrie (de alfa merrie). Alle andere hebben allemaal hun eigen plek in de rangorde.
Door als team aan het werk te gaan met toevoeging van de paarden, wordt  zichtbaar  hoe het team functioneert . Met de paarden kan het team leren door te ervaren hoe het gaat bij een andere aanpak. Teams worden uitgedaagd om elkaar te vertrouwen en om samen te werken buiten de comfortzone. Dit maakt nieuwe talenten zichtbaar.      
Gezins coaching
Het paard voelt de verbinding van het gezin. Blokkades kunnen m.b.v. het paard inzichtelijk  worden. Hierdoor ontstaat bewustwording. Soms kunnen door kleine aanpassingen grote veranderingen ontstaan. De harmonie kan hersteld worden door het aanpakken van belemmeringen.

Reacties zijn gesloten.